Skip to content

Защо телефоните Samsung са толкова популярни?

Телефони Samsung

Ако обмисляте закупуването на нов телефон, вероятно сте се чудили защо Samsung е толкова популярна марка. Може дори да сте мислили да смените предишен модел Galaxy до модел Galaxy Note. Но има много повече за разглеждане от линията Galaxy Note. Научете защо телефоните Samsung са толкова популярни и открийте какво ги отличава сред конкурентите. Ще се зарадвате, когато прочетете тази статия.

Серия Galaxy Note

Телефоните от серията Samsung Galaxy Note са изключително популярни поради няколко причини. Неговият по-голям екран и функции за производителност го направиха популярен сред потребителите. Отначало беше малко трудно да си представим защо Note е толкова популярен. Но Samsung доказа, че големите екрани не винаги са по-добри и дадоха алтернатива на пазара. Всички причини са свързани с едно нещо: Samsung е лидер в дизайна на смартфони.

Galaxy S4

Може би сте забелязали, че TouchWIZ е много по-ефективен, отколкото при други телефони с Android. Освен всичко друго, тази функция ви позволява да стартирате две приложения наведнъж – Facebook страница и браузър Google Chrome. Multi-window е страхотна функция, но само когато са избрани двете приложения. Някои от приложенията, които поддържат тази функция, включват Facebook, Gmail, Twitter и Google Chrome. Функцията обаче не е налична във всички приложения и може да бъде неудобство, ако случайно се включи.

Galaxy S5

За разлика от предишните телефони на Samsung, този изглежда и се усеща като пластмаса. Въпреки това, за разлика от HTC One X, той разполага с физически бутон за начало. Този бутон също е скенер за пръстови отпечатъци. Другата основна характеристика на този телефон е 5,1-инчовият HD AMOLED дисплей. Въпреки че плътността на пикселите не е толкова висока, колкото при някои конкуренти, дисплеят предлага по-висок контраст и снимките изглеждат страхотно.

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 е един от най-големите телефони на годината и представлява съзряването на форм фактора фаблет. Той популяризира концепцията за телефон с гигантски екран и възприема тази концепция като масова.

Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 е нов телефон от серията телефони Galaxy Note. Телефонът е подобен на Galaxy S9 Plus, който разполага с 12-мегапикселова задна камера и 5-мегапикселова предна камера. И двата разполагат с променлива бленда и оптична стабилизация на изображението, както и LED светкавици. Освен това, има 2x оптично увеличение и поддържа изкуствен интелект. В допълнение към това, Note 9 има система с двойна камера с две 12-мегапикселови лещи.

Galaxy Note 10

Има причина серията Samsung Galaxy Note да е толкова популярна. Galaxy Note винаги се е харесвал на определен тип потребители и Galaxy Note 10 не е изключение. Серията Note традиционно е с по-голям екран от линията Galaxy S10, така че не е изненада, че този нов модел е малко по-малък. Но все още е фантастичен телефон.

Galaxy Note 13

Въпреки редица други характеристики, Samsung Galaxy Note 13 има някои уникални характеристики, които го правят отличен телефон. Note 13 има голям екран и разполага със скенер за пръстови отпечатъци и безжично споделяне на енергия. Освен това, е един от най-добрите телефони с Android, които можете да закупите в момента. И ако искате да си водите бележки в движение, това е телефонът за вас.

Galaxy Note 15

Ако търсите мощен и достъпен смартфон, помислете за Samsung Galaxy Note 15 или новия Galaxy S9. Всички тези телефони се отличават с издръжлив дизайн, бързо зареждане, вградени стерео високоговорители и надеждна за бъдещето безжична връзка. Samsung Galaxy Note 15 има толкова много функции, че е трудно да се избере между тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *