Skip to content

За мен

Гергана ИвановаЗдравейте, казвам се Гергана Иванова и съм родена през далечната 1982 година. Родният ми град е Монтана, но не живея там от 15 годишна. Аз съм космополитна личност и не се задържам много на едно място. В момента живея в Лондон, където и уча магистратура. Специалността ми е много интересна и е предизвикателство за мен. След като завърших актьорско майсторство, реших да запиша и режисура. Тази моя мечта ме доведе в този прекрасен град.

Имам много разностранни интереси, някои от които са йогата и медитацията. Три пъти седмично посещават такива курсове, защото те ми помагат да се чувствам в кондиция и да релаксирам. В свободното си време обичам да рисувам и да се занимавам със скулптура. Незнам до колко имам успех с това начинание, но определено ми доставя удоволствие.

В Лондон успях да намеря много нови приятели, което е много важно за мен като се има предвид, че съм далеч от дома. Винаги намирам свободно време за да се срещна с тях и да се забавляваме. Тук в този огромен град нощният живот е на ниво и винаги има някое чудесно място където да прекараме добре.

Надявам се посещавайки личният ми блог да ви бъде интересно да се запознаете с моя личен свят, наред с всички успехи и неуспехи. Те разбира се са част от ежедневието на всеки един от нас.

За контакти с мен:

e-mail : gerganaivanova21@gmail.com

Google+ : https://plus.google.com/u/0/109306780068676558486

Twitter : https://twitter.com/geri_ivanova82

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *