Skip to content

Практични скрити камери

Шпионската техника е много интересна, която ни кара да усещаме тръпката от опасното и неизвестното, даже и в момента да правим полутайни снимки на гаджето. Факт е, че в нашият твърде лесен живот днес, когато нищо не се случва, и когато хората са се превърнали в истински зверове, без морал и някаква чест, много често сами си търсим тръпка. И често твърде неправилно и неразумно. А случките, разбира се ги има в нашия живот, но не са от хубавата му страна. Особено за живеещите по тези географски ширини.

И все пак можем ли да си направим малко интересен живота, без да се налага да прибягваме до насилие или подмолни действия? В интерес на истината можем. Само трябва да посетим някой шпионски магазин, да си изберем джаджа или джаджи и да направим ежедневието си интересно и полезно. Ако например искаме да научим тайна, която пряко ни касае, да наблюдаваме подчинените си или да осигурим денонощно видеонаблюдение на дома или офиса по възможност без да разберат всички, е добре да се спрем на някоя или някои от многото скрити камери.

Те ще изиграят ролята на шпионски камери, скрити на тайни места или пък ако са избрани като обикновени вещи с необикновени функции. Най-хубавото е, че тези камери са малки, мощни и с няколко функции, а са поставени в такива вещи като химикалки, очила, часовници, запалки и др. Така нито този, който следите ще се усъмни какво правите, нито пък евентуални нарушители, които проникнат в дома ви ще задигнат химикалката на масата в хола, като така лицата им ще се запечатат и ще може по-лесно да ги предадете на правосъдието.

Много практична скрита камера би се оказал настолният ви часовник или пък рамката на огледалото. А защо не дори закалката в коридора или пък офиса? По всяко време, когато не се намирате в даденото помещение, тези устройства ще запишат за вас всичко, което се случва около тях. По този начин лесно може да разберете кои хора са добронамерени спрямо вас и кои не съвсем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *