Skip to content

HTC One XL

HTC One XL е първият телефон на HTC който използва новата 4G мрежа за по-бързо сваляне на файлове.
Външно, е същия телефон като HTC One X, но намаляването на разделителната способност и процесорната мощ, ни дава надежда, че ще доведе до по-ниска цена, от тдуга страна използването на 4G най-вероятно ще компенсира това. Няма нито информация за цената или наличноста все още, но очакеваме повече информация, в следващите няколко седмици, когато 4G мрежата се готви да бъде онлайн.

 

4G мрежа

Водеща функция на XL One е способността му да се свърже с новата 4G мрежа която в момента се предлага от Everything Everywhere (или EE, както често ги наричат). Докато 4G е често срещано явление в САЩ, във Великобритания трябваше да чакат до сега, за да се възползват от тази мрежа, която обещава супер-бърз интернет и по-добър сигнал. В момента тя се предлага само от EE, които осигуряват 4G мрежата, така че ако си мислите да вземете One XL и да го ползвате с вашата O2 SIM карта, ще бъдете разочаровани. Другите мрежи в момента наддават за права в 4G спектъра, така че не след дълго и други мрежи ще предоставят свои собствени 4G услуги.

Дизайн

Като външен вид, най-вероятно няма да бъдете в състояние да направите разлика между One XL, а
стандартният One X. Те споделят един и същи панел, което би могло да е добро или лошо, в зависимост от
вашето мнение за OneX.

Само 8,9 mm дебел, не може да отрече, че това е строен звяр и с ширина 70mm и дължина 134mm , се вписва идеално в ръката ви – въпреки че, ако имате малки длани може да ви дойде малко голям. 130 mg тегло, изчистен стил и леко извит назад. Бяхме запленени от външния вид на One X, така че е хубаво да се види HTC не са сгафили с проектирането. Надяваме се, че ще предложи и достойно качество на строителството за грубият живот в джоба. Екранът е първото място, където ще забележите промяната. Въпреки че, и двата са 4,7-инча, One XL е с резолюция от 540×960 пиксела, и има значително по-малко точки отколкото 720×1,280-пикселовият One X. Така че, не очаквайте HD видеото или снимките да изглеждат толкова дъболки. Надяваме се, че все пак ще бъде ярък и колоритен, и би било добре, ако има отстъпка от цената заради по-ниското качество на екрана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *