Skip to content

HP ProBook 450 H0V98EA – подходящото бизнес решение

1Искате или не, ако сте собственик на бизнес, Вие нямате друг избор, освен да си изберете лаптоп, който да Ви е под ръка навсякъде и по всяко време. Освен всичко останало, Вашата дясна ръка (визирам лаптопа), трябва да е достатъчно бърз, мощен и с достатъчна производителност за безпроблемна работа. Според това какъв е бизнесът Ви, и съответно какво трябва да правите на лаптопа, трябва да го изберете според неговите характеристики. И ако за бизнеса Ви не са необходими някакви много тежки програми и приложения, имам едно предложение за Вас. Защо не погледнете HP ProBook 450 H0V98EA?!

Той е с двуядрен, 2.5 GHz, Intel Core процесор. Има DDR3 RAM памет, чиито размер е 4 GB. Твърдият му диск е 500 GB SATA. Лаптопът е снабден с DVD четящо и записващо Super Multi устройство. Има вграден Bluetooth, има два USB порта 2.0, и още два – 3.0. Мрежовата карта е 10/100/1000 Mbps, а безжичната LAN карата се свързва чрез 802.11 b/g/n. Лаптопът има вградени колонки, микрофон и камера. Има също и HDMI телевизионен изход. HP ProBook 450 H0V98EA притежава слот (четец) за карти с памет. Дисплеят му е матов, с размер 15.6 инча, и резолюция 1366 х 768. Шест клетъчната литиево-йонна батерия издържа до четири часа и половина. Теглото на лаптопа е 2.4 кг, цветът му е черен, и има инсталирана Linux операционна система. Стандартната му гаранция е 2 години.

3Процесорът на HP ProBook 450 H0V98EA е достатъчно мощен за безпроблемна работа на стандартни, и не много тежки програми и офис приложения. Оперативната му памет е достатъчна, за да може човекът зад лаптопа, спокойно да върши задълженията си. На харддиска има достатъчно място за записване на информация, файлове, данни, и всичко друго, което може да бъде нужно на потребителите. Благодарение на DVD устройството може да четете и сваляте информация от дискове, както и да записвате такава на външни носители. Чрез Bluetooth-а може да обменяте данни с други устройства (например телефон), без те да имат реална връзка с лаптопа. Чрез USB портовете може да правите трансфер на данни от лаптопа към така наречените флашки, и обратно. Чрез LAN картата и безжичната мрежова карта, връзката Ви с интернет е гарантирана, стига да има мрежа наблизо. Благодарение на камерата, микрофона и колонките, може да осъществявате видео връзка с хора от цял свят, без да включвате периферни устройства. Ако искате да гледате филм, който е свален на лаптопа, на телевизора си, може да го направите с помощта на наличния телевизионен изход. Четецът за карти пък, позволява бърз и лесен обмен на данни от карти с памет към лаптопа, и обратно. Дисплеят е достатъчно голям и с добра резолюция, а това означава качествено изображение. Батерията му издържа достатъчно много, за да може да работите, когато наблизо няма електрически контакт. Гаранцията му е стандартна, теглото му е ниско, а това позволява безпроблемно пренасяне.

3Лаптопът HP ProBook 450 H0V98EA е Вашето бизнес решение, ако не се нуждаете от супер мощен, и с огромна производителност, лаптоп. Аз научих за него от www.notebook.bg, и го споделих с Вас, защото на някой може да му е нужен точно такъв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *