Skip to content

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?Защо трябва да си купите лаптоп с марката Acer? А защо точно от www.notebook.bg? Сигурно ще си помислите, че се бъзикам с вас.

Всъщност това не е шега, а истински важен въпрос на който много хора ще се опитат да дадат отговор в настоящите няколко месеца.

Но за какво всъщност става въпрос?

В момента тече голямо SEO състезание в България, а “защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” ще е търсената фраза по която ще се определи победителя. Обърнете внимание, че фразата ще се търси в кавички!!!

Организаторите от www.notebook.bg ще раздадат парични и предметни награди в размер на 10 000 лева. Победителят ще вземе 5 000 лева, ще се раздаде готин ултрабук Acer на стойност 2 000 лева, а останалите пари ще бъдат разпределени под формата на ваучери за отстъпка при покупка на лаптопи от магазина www.notebook.bg.

Какво ще се изисква от участниците за да спечелят? На първо място ще им трябва сайт, който да регистрират на адрес www.socialni.bg. Там трябва да регистрирате вашият сайт или URL адрес с който ще участвате. Трябва да поставите верифициращ мета таг в <head> на вашия сайт. И основно от вас ще се изисква да покажете, че сте по-добри от останалите като успеете да класирате сайтът или статията с която участвате преди другите.

Към момента ми прави впечетление, че всички участници нямат точно определена стратегия и подход към състезанието. Всички статии които прочитам са еднотипни и пише почти едни и същи неща.

Бих искала да дам своя принос на Андрей Димитров SEO Jedi и неговата статия.

Пожелавам успех както на него, така и на всички други участници в играта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *