Skip to content

Уникалния уеб дизайн

Уникален уеб дизайн

Някои уеб дизайн фирми използват шаблони за създаването на уеб сайтове. Това прави сайтовете много по-евтини и вие можете да си изберете от много уеб дизайн шаблони и да изберете един от всички. Проблемът както винаги е че ще получите толкова, колкото плащате. Когато ползвате шаблон за вашия сайт, той ще бъде споделян и с други фирми, защото всеки може да използва същия шаблон.

С цел да се разграничите вашата фирма трябва да наеме уеб дизайнери за създаване на уникален дизайн за вашия сайт. При 3D Уеб дизайн вие можете да получите уникален уебдизайн, изготвен по ваша поръчка.

Предимствата на уникалния дизайн са:

Едното от предимствата на уникалния дизайн е че google го взима предвид. Когато търсачките прочитат сайта ви те може да разберат дали вашия уеб сайт използва шаблон или е скъп и поръчков сайт с уебдизайн по поръчка. Когато google намери такива уникални сайтове на сайтовете се гледа малко по-различно и те се позиционират добре в резултатите на търсачката.

По този начин вложените от вас пари за уебдизайн може да се използват за seo оптимизация.

Приема се че уеб сайта ви е сериозен и опита ни показва че такива уеб сайтове се класират много по-добре в търсачките. Предимството за класирането на уеб сайтовете които са с уникален дизайн в повечето случаи е относително малко, но все пак го има.

Ако вашия уеб сайт се бори да е в първите места на Google при търсене за ключовите си думи, изберете уникалния дизайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *