Skip to content

Уеб дизайн и оптимизация на сайтове

Предлагането на уеб дизайн решения днес е начин на живот за много хора. Пазарът е наситен от всякакви „престижни” фирми, професионалисти, работещи на свободна практика, както и много други самозвани експерти и организации.

В настоящата статия ще ви дадем няколко съвета, които се надяваме да ви помогнат да се справите при избор на експерт или цяла фирма, която да се занимае с уеб дизайн концепцията на вашия уеб сайт, с оптимизация на сайтове, както и с редица други услуги, подобряващи вашата видимост и приходи в интернет. Ето и краткия ни списък:

  • Ако търсите бюджетно решение – изберете фирма с фиксирани цени, така не рискувате значително оскъпяване на самия уеб дизайн или повишаване цената при оптимизация на сайтове, ако изберете да се възползвате и от подобна услуга. Използването на системи за управление на съдържанието като Joomla, WordPress, Drupal и т.н. е един отличен вариант в този случай
  • Потърсете препоръки и разгледайте предишни проекти на фирмата за уеб дизайн. Препоръките дават представа за отношението към клиентите на фирмата, а проектите за техническите компетенции и възможности на екипа зад нея.
  • Разгледайте уеб сайта на самата фирма за уеб дизайн, за да видите до колко тя държи на своя интерес и анализирайте склонността им да подпомогнат в максимална степен развитието на клиентските идеи.
  • Вижте всички предлагани услуги от компанията за уеб дизайн. Вижте дали предлагат оптимизация на сайтове за търсещи машини, известна като SEO, управление в социалните мрежи и прочие услуги, които могат реално да създадат сериозен обем потребителска маса за вашата компания.
  • Не бързайте. Направете своето пазарно проучване в интернет и открийте най-добрия вариант.
  • Ако желаете да спечелите лоялността на фирмата и тяхното благоразположение, респективно по-високото качество на крайния продукт, то професионалния подход е предпочитан т.е. не прилагайте тактики в стил „женския пазар” – уеб дизайнът е област, в която работят изключително компетентни и образовани хора и това само ще ги подразни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *