Skip to content

Траурна погребална агенция в София

Погребението е частица от реалността на всички нас. В толкова мрачен миг е важно да наемете вярната погребална агенция. Издирете обучени лица и не се доверявайте на неупълномощени фирми.

Погребалната ни фирма гарантира възпитано обслужване в един от най-лошите мигове. Ние знаем как да отговорим на вашите въпроси в толкова труден момент. След като ни потърсите ще осигурим безплатно експерт. Неговата функция е да даде отговор на вашите запитвания и да ви направлява при организацията на погребение.

По този начин ще икономисате време, нерви и средства от грешки при тази печална дейност. Ще ви бъде разяснено какви са задължителните документи и то съвсем без пари. Агенцията ни оферира пълен каталог от услуги вкл. изготвяне на паметници, венци, цветя и некролози. В зависимост от искането ви можем да организираме граждански или църковен ритуал. Агенцията оферира и мероприятията кремация и погребение. При кремация предлагаме да правите избор от богат каталог с урни.

Погребалната фирма има солидна опитност и е с отлична име. На фирмения сайт може да избирате от различни оферти и вариации за избраната комплексна услуга. Трябва да отбележим, че услугата се преценява с финансовото състояние и волята ви т.е услугата е съобразена преди всичко с вас. Дадените услуги са на добри цени и осигуряват едно достойно погребение. Цените са валидни както за столицата, така и за цяла България.

Допълнително са взети предвид всички неотложни аксесоари и услуги за тържествено погребение с църковна/гражданска церемония, както и планиран транспорт. Услугите ни включват и репатрации на наши и чужди жители. Погребалната фирма подсигурява и устройва скромни панахиди, почистване и закрила през цялата година на гробните места.

Спестете нерви и се обадете за помощ в този печален момент на нашите професионалисти, които деликатно ще уредят службата, ще ви подсигурят богат ценоразпис и ще ви съдействат културно. Траурната агенция е с денонощна дежурна телефонна линия, на която може да ни позвъните постоянно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *