Skip to content

Св. Валентин – цветя, сърца – а защо пък не – сърца от цветя

Идва Свети Валентин – а с него и назряващата лудост и притеснение как да бъдем оригинални в подаръка си, откъде да го закупи, кога да го поръчаме и т.н. Започнаха да ни заливат с промоции, предложения, подаръци и т.н. но в основата на всяка реклама ние виждаме почти едно и също – цветя и сърца 🙂

Всички знаем какъв е ефектът от подарените цветя, особено по празници като Свети Валентин. Това е все пак класически подарък, който не трябва да отписваме – доказана е неговата сила и въздействие, особено сред дамите. А сърцата недвусмислено говорят за едно нещо – обичам те, обичам т.е. обичам те!

Е, ето и начин да бъдете оригинални и да направите незабравим подарък – сърце от цветя – може да Ви звучи невъзможно, нестандартно и/или пък безумно скъпо – но и в трите случая грешите. Почти всички магазини за доставка на цветя вече предлагат такива – разликата е огромна и не се заблязва чак толкова трудно – просто вижте дизайна – нов или стар е той, вижте откога работи магазина , защото покрай празници се активизират и фантомите в този отрасяъл, но прди всичко не забравяйте, че онлайн магазинът е преди всичко магазин и неговото състояние съответства на фирмата и нейния подход и начин на работа.

А относно сърцата от цветя – можцете да се насладите на невероятно предложения – сърца от рози, сърца от ароматни хризантеми и сърца от нежни пролетни лалета. Направете своя избор и се насладете на един незабравим празник с обичания от Вас човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *