Skip to content

Спа хотели във Велинград

В полите на една от най-красивите български планини се намира едно малко и китно градче наречено Велинград. Той се намира на един час път от София и недалеч от третия по големина град – Пловдив. Градът е известен с красивата си природа и с огромното изобилие на минерални извори, чиито брой надхвърля 80. Велинград е известен също, като “най-слънчевият град на България”. Там слънчевите дни са около 20% повече, отколкото в другите части на страната. Балнеологичният курорт Велинград става все по-популярен след българските и чуждестранни туристи. Много хора отиват там, за да се докоснат до уникалната природа на Родопите и да се отдадат на лечебни Спа процедури. В района има множество планински хотели, за това ако търсите, например, места за нощувки във Велинград имате наистина огромен избор от луксозни Спа хотели. Много от тях разполагат с Спа центрове оборудвани с най-модерните технологии. Целогодишно хотелиерите изработват специални пакети с оферти, които в повечето случаи излизат много изгодно. Някои от големите хотели във Велинград са:

Пет звездният МAXI Спа Хотел Велинград, който е известен с наличието на цели два собствени избора с лечебна вода. Това го прави едно от водещите имена сред всички планински хотели. Там можете да се насладите на широка гама от лечебни и разкрасяващи Спа процедури. MAXI Велинград Спа центърът е луксозно оборудван. Екипът на хотела се състои единствено от професионалисти, които се отнасят с индивидуален подход към всеки един от гостите си. Те използват модерна техника и най—добрите козметични продукти и могат да ви предложат най-доброто за гостите, които се нуждаят от балнеолечение. В MAXI хотел можете да се възползвате от екипа от масажисти или козметици. Хотелът предлага още зала за релаксация , сауни, басейни, фитнес и конферентни зали. Персоналът се слави с гостоприемството си и с приветливото си отношение. Тяхната единствена цел е да ви накарат да се почувствате уютно и да прекарате комфортно своята почивка.
Друг след големите планински хотели е Балнеокомплекс Акватоник. Там се предлага профилактика и лечение с ултразвук, магнитно поле, интерферентен и диадинамичен ток, микровълни, електрофореза, електрическо поле с ултра-високи честоти, кинезитерапевтична клетка на Роше, лечебна физкултура, инхалации, парафин и луга.

Спа хотел Бор също е често посещаван и известен. Той разполага с голяма фитнес зала, лятна кафе  градина, механи и конферентни зали. Спа центърът е с капацитет 120 човека на час. Там гостите могат да се насладят на закрития или открит басейн, на финландската сауна или парна баня. Хотелът разполага с кабинети по неврология, физиология, урология , гастроентерология и други.

Ако изберете някои от прекрасните Спа хотели във Велинград и доверите почивката си на професионалистите, които работят там, съм сигурен че няма да съжалявате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *