Skip to content

Резервни авточасти от АВТОХИТ Трейд ООД

Нуждаете се от авточасти с гарантирано качество, лесно можете да ги намерите във фирмените магазини на АВТОХИТ Трейд ООД. Компанията е известна на българския пазар, като една от водещите в сферата на продажбата и внасянето на резервни авточасти. С най-много открити магазини е град Стара Загора — три, а в Пловдив, Варна, Бургас и София по един. Централният склад на компанията е разположен в Стара Загора на две нива на площ от 600 кв. метра.

Специализираните в продажбата на оригинални и алтернативни резервни авточасти се предлагат в търговската мрежа на компанията. Там можете да намерите части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Продуктовата гама предлагана от АВТОХИТ Трейд ООД от световни производители са: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др. Компанията е основен вносител и на доказани авточасти като HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.

Благодарение на своята далновидна политика, фирмата се утвърждава на българския пазар като водещ дистрибутор на оригинални и алтернативни резервни авточасти. С основна заслуга за това са и компетентния екип от млади специалисти, предлагания богат асортимент, както и цените, съобразени с пазарното търсене.

Броя на клиентите на фирмата непрекъснато нараства. За корпоративните клиенти, с които работи, АВТОХИТ Трейд ООД предлага гарантирана поддръжка на складовата наличност на техния автопарк, а също и въвеждане на всеки един от автомобилите в базата с данни на компанията. По този начин се улеснява идентификацията на подходящите авточасти, а също е възможно и следене на обслужването на автомобила. Фирмата ежедневно доставя необходимите Ви продукти с куриерска фирма по избор на клиента, с жп. транспорт или автобус.

Избирайки АВТОХИТ Трейд ООД за Ваш партньор, получавате гарантирано качество на продукти и услуги в съчетание с не променящо се през годината ценообразуване, както и коректно и професионално обслужване от служителите на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *