Skip to content

Ръководство за гледане на онлайн телевизия

Начина да гледате телевизия по мрежата или още позната като онлайн телевизия е да имате двата основни компонента а именно компютър свързан с интернет. В днешната статия ще ви дадем пълно ръководство за това как да пуснете телевизия чрез компютъра си и да се радвате на най-добро качество при съотношение картина и звук.

След като вече сте осигурили компютър и нет вече може да пристъпите към следващите действия. Отворете сайт за гледане на онлайн телевизия, който да ви предложи достъп до всички известни Български а защо не и чужди канали, напримет OnlineTV-BG.

Друг вариант е да намерите такъв сайт като влезнете търсачката Google.bg и търсете онлайн телевизия. По този начин пред вас ще се покажат десетки сайтове, които да посетите. 

Разгледайте избрания от вас сайт за онлайн телевизия и каналите, които той предлага. В почти всички слуачи може да пуснете най-гледаните БГ канали Бтв, Нова телевизия, Диема, Планета, Канал3 и дори западната CNN. Натиснете върху иконата с логото на дадения канал и воала срещу вас ще се появи прозорец, на който ще бъде възпроизведена желната от вас програма.

В случай, че избрания от вас телевизионен канал не започне то най-вероятно причината, е че нямате инсталирана добавка (plugin) за гледане. Обикновенно тези добавки биват предложени във всеки сайт за онлайн телевизия безплатно. След като изтеглите плъгина просто дайте refresh на сайта и отново кликнете върху канал, който искате да гледате.

Вие ще имате шанс да оголемите прозореца, който ще покаже селектираната от вас телевизия. Също така повечето вградени плеъри имат опцията за допълнително увеличаване и намаляване на звука. Въобще вие ще разполагате с всякакви опции за да може да се насладите на избраното от вас телевизионно предаване.

Ако това ръководство ви е помогнало можете да посетите и сайтa TVonline който е тясно специализиран към онлайн телевизията и представя пълен набор от канали и забавления.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *