Skip to content

Радио N-JOY чукна пет лазърника

Едно от най-обичаните радиа в нашата страна – Радио N-JOY отпразнува своят 5 рожден ден в денят на детето – 1 Юни. Над 400 верни фена на радиото се присъединиха към откритото парти на радиостанцията което се състоя във “Веселата градинка на радио N-JOY”, намираща се в Южният парк на столицата ни.

Малки и големи бяха забавлявани от водещите Неиа и Генчо, а домакините от радио N-JOY бяха подсигурили доста лакомства и игри за най-младите си приятели които празнуваха и деня на детето. Децата от вокална група “Смехоранчета” пък от своя страна поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички присъстващи с песни в тяхно изпълнение. По време на празненството, професионалисти даваха безплатни уроци по танци на престрашилите се малчугани, а такива имаше в изобилие.

N-JOY ще продължи да чества своят рожден ден през целият месец Юни в своят ефир. Феноветеще се забавляват със специални гости в предаването “Инспектор N-JOY”. В студиото “Инспектор N-JOY” вече бяха Асен Блатечки, Гена Трайкова и забавният метеоролог на БТВ – Емил Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в радиото и слушателите и за рожденият ден. От радио N-JOY обещават още много известни гости през текущият месец.

В края на месец Юни, един от слушателите на радио N-JOY ще спечели награда – екскурзия за двама на родното Черноморие, а междувременно през другите дни от месец Юни всеки слушател ще има възможността да получи малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY в този момент е най-голямата радиоверига на територията на България. Към момента, радио N-JOY се предава ефирно в дванадесет областни града, както и в населените места в близост до големите градове. Радио N-JOY обхваща над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. И освен това, всяко лице което няма възможност да слуша чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за радио онлайн.

Радио Енджой печели своите слушатели си с многото игри и любимата на много хора музика. В лице на медията се е превърнала радиоиграта с “Инспектор N-JOY”, която е позната на малки и големи. В радиото е намерил място и един от най-известните наши рап изпълнители – Спенс, който води свое собствено сутришно предаване – “Спенс и сутришният екипаж”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *