Skip to content

Примерна статия за Seo оптимизация

Seo оптимизация

Когато пишете някаква статия за Seo и оптимизация най-важно е текста да е уникален и да се спазват правилата на директорията за статии. Не искаме да разсърдим собственика на сайта в който публикуваме, нали, трябва да го прилъжем някак да ни публикува статийката:) а и да му докараме посещаемост като не копираме отникъде, а пишем поредния на 100% уникален текст в интернет.

Тук ще покажа как пиша една такава статия за SEO за пример.

Първо пишем заглавието, в него задължително трябва да ги има ключовите ни думи, но е добре и заглавието да е уникално. Ключовите думи в заглавието ще дадат по-голяма сила на изходящия линк към нашия сайт със същите или с подобни думи. Ей на ова му викам аз сео, то било лесно 🙂

Примерно заглавие: Примерна статия за Seo оптимизация.

Започваме с текста на статията за seo: (Примерeн текст):
3D Уеб дизайн Правят SEO оптимизация на наистина добри цени и извършват оптимизиране за търсачки в град София.

В първия параграф трябва отново да ги има ключовите ни думи, не е задължително, но ако сме перфекционалисти ще го направим така.

Вие можете да поръчате да ви се извърши SEO на сайт и оптимизация на съдържанието при тях с гаранция и договор за класиране в Google. Извършените seo услуги са гарантирани с договор и ако не ви класират със SEO ще ви върнат парите за сео оптимизацията.

Добре е и да обясним на лачерите потребители: Защо да се извършва оптимизирането на уеб сайт за търсачки? 

Важно е да знаете че суми за сео оптимизиране от около 1000 лева за класиране за една ключова дума с високо търсене в гоогле се избиват за около два до три месеца, а в 90 поцента от случаите 3D Уеб дизайн ви гарантират поддръжка на резултата от оптимизацията от поне шест месеца.

Тук вече и най-неуките от тях би трябвало да се сетят че: По този начин ще излязат бързо на печалба и всеки месец след шестия само ще прибират парите които SEO оптимизацията извършена от фирма Х е докарала при тях.

—–

Този текст на статията би бил напълно достатъчно, текста е само примерен. По този начин ви гарантирам няколко неща:

– написах тая статия за seo “on the fly” – за по-малко от 5 минути

– текста е напълно уникален

– Никъде няма да прочетете нищо подобно

– Всеки който я прочете ще се изкефи и ще се забавлява, а ние искаме и потребителите да са щастливи, нали 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *