Skip to content

Предпочитани мъжки парфюми за настоящия сезон

Ето че зимата вече е на път да си отиде и на нейно място идват топлите и приветливи пролетни и летни месеци. Това означава, че трябва да сменим тежките и силни зимни парфюми с по леки и свежи такива. При топло време пръскането с аромат, който е прекалено тежък може да има отрицателен ефект и да отблъсне повече хора отколкото да привлече. През горещите месеци логично тялото прегрява и отделя пот. Това налага и използването на козметика, като например дезодоранти прoтив изпотяване. Пролетните и летни марки парфюми имат свойството да абсорбират тази пот и ние да продължим да ухаем приятно. Ако обаче изпотяването се смеси с някой зимен тежък аромат ефекта става крайно негативен. Ако все още не сте си избрали някои конкретени мъжки парфюми, Ivis.bg ви предлага няколко привлекателни варианта:

Grey Vetiver на Tom Ford – този страхотен парфюм е създаден през 2008г. и от тогава е любим на много мъже по света. Съдържа аромати на цитрусови плодове, бахар, мъх, индийско орехче и ветивер. Връхните му нотки са на цитрусови плодове. След това идва ред на сърдечните нотки, които излъчват миризма на индийско орехче и мъх. Този аромат е много приятен и успокояващ, но най важното е, че е изключително траен.

Vintage Black на Kenneth Cole – парфюма съдържа уникална комбинация на грейпфрут, лайм, влажни зелени нотки на пипер, текила, лавандула, дъбово и сандалово дърво. Аромата му е силен, но свеж и не натрапчив. Въпреки това нанасяйте този парфюм внимателно, защото ако прекалите с него може да има негативен ефект. Предпочитан е от младите хора, които искат да останат свежи и стилни през целия ден.

Ferrari Black на Ferrari – това е идеалният парфюм за работното място, тъй като е много лек и не натрапчив. Ароматите му са най-вече дървесни и плодови. Друго основно предимство на Ferrari Black е, че цената му е по-достъпна за много повече хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *