Skip to content

Персонализирайте десктопа си

Един хубав wallpaper е интересен и забавен начин да персонализирате компютъра си и да се вдъхновите. Можете да се изгубите в богато разнообразие от пейзажи, снимки на известни личности, анимационни герои, празнични картинки и още много. Каквото и да търсите, със сигурност ще го намерите. Тези картинки трябва също и да са безплатни. Понякога може да попаднете на платени, които искат от вас пари, за да си ги изтеглите, но това е напълно излишно, тъй като е пълно с безброй безплатни wallpapers, за които не трябва да давате и стотинка.

В нашия сайт ще откриете много картинки за вашия десктоп, които са напълно безплатни, подредени са в категории за всеки вкус и се свалят само с няколко клика на мишката. Не е нужно да се регистрирате, да попълвате формуляри и да давате лична информация. Много хора държат на компютъра си колекция от wallpapers, но те много бързо омръзват, а и често се налага да се сменят според настроението, сезоните и дори празниците. Понякога човек си сменя картинката на десктопа и преди пътуване или пък след ваканция, на която си е изкарал много приятно и иска споменът да му остане възможно най-дълго.

Хората, които работят на компютър в офис, често избягват да слагат wallpaper, защото компютърът не е техен и може други хора също да работят на него. Понякога обаче е достатъчно само да попитате колегите си и те да ви дадат зелена светлина. В такъв случай е добра идея да избягвате снимки на разголени жени и дискриминиращи или религиозни мотиви, понеже има риск да обидите някой.

Забавлявайте се с избора на wallpaper. Ако имате голямо семейство, може да се редувате и всеки да има своя шанс да допринесе с нещо за атмосферата и настроението пред компютъра. Имайки предвид колко време отделя всеки от нас в интернет, всички търсим малко индивидуалност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *