Skip to content

Пастели: най-горещата тенденция за топлите месеци

  • by

Пастелните нюанси отбелязват всяка година своя връх през пролетта и лятото! В ретро настроение с вдъхновение от 60-те години, в розово-люлякови нюанси, в люлякови и яркозелени нюанси – ултра елегантните тоалети с поли или шорти, изглеждат нежно и романнтично.

 

Потопете с в нюанси като тахан и фуксия

Тази година люлякът и прасковата са най-интензивни в тенденциите, без да се пропускат останалите пастелни цветове. Ние ги обичаме, защото са изключително женствени и ни създават настроение. И така, как да носите пастели по елегантен и впечатляващ начин? Има много начини!

Пастелните нюанси ни съпътстват от години в летните колекции. Особено лятото е време за носене на дрехи, аксесоари и дори бижута в леки, светли тонове.

Прекрасна комбинация с пастелно синьо сако, ярки зелени панталони и впечатляваща блуза в цвят фуксия! Перфектният завършващ детайл може да бъде плетената чанта. Носете пастелно розово и пастелно жълто за елегантен и спокоен външен вид, който е особено подходящ за блондинки.

Можете да носите пастели независимо от вашия стил, стига да намерите елементите и нюансите, които ви подхождат най-добре. Не забравяйте, че пастелите са за всички, за всяка възраст, за всеки нюанс на кожата, косата или очите.

Комбинирайте ги в зависимост от вашето настроение и останалите дрехи и аксесоари в гардероба ви за страхотен външен вид. Романтичен, рок, бохо или строг експериментирайте и създавайте страхотни контрасти.

 

Пастелна праскова със светло сиво или кремаво

Комбинирайте елементи на гардероба в светло сиво или кремаво с пастелен нюанс на праскова и няма да бъдете „обвинени“, че не сте в синхрон с модата! Това пасва много добре на средиземноморските брюнетки и момичетата с кестенява коса.

Прекрасно сако с кремави широки панталони, олицетворение на елегантността. Добавете риза в сиво и ще откраднете всички погледи, където и да се появите.

Източник: Магазин за дамски дрехи – e-alexandra.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *