Skip to content

Парфюмите като моден аксесоар и подарък

 

Парфюми без изрично споменаване на гаранция за качество се внасят от арабските страни и са отлично копие на оригинала – фирмата не обещава пълен еквивалент с аромата на марковите парфюми.

За сметка на това цените им са достъпни и за подаръци. Ето защо бъдете внимателни при покупка на парфюми по интернет. Трябва да си изясните какво търсите – добро копие или оригинал за подаръци. Предимството на този тип пазаруване е, че все пак цената на истинските парфюми е в пъти по-ниска от тази в парфюмерийния магазин.

Причината е, че разходите за наем на помещение, заплащане на доставчици, консултанти, продавачи и други не се начисляват като процент върху себестойността на продукта. Обърнете внимание и на условията за покупка. Някои онлайн магазини предоставят и безплатна доставка, при други пътните разходи са за сметка на клиента. Ако решите да върнете тези парфюми, може да се възползвате от това право в 7 работни дни от датата на покупката. Задължително условие обаче е закупените парфюми да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и да не са използвани.

В света на бързо развиващите се технологии и комуникации няма как продажбата на тези скъпи и същевременно ценни парфюми да не става и в мрежата. Има стотици сайтове за парфюми и всеки от тях си има определени особености на предлаганите услуги – цената трябва да ви ориентира приблизително за качеството на продуктите. Питайте изрично дали фирмата гарантира, че тези парфюми са маркови. Или са на съвсем достъпни цени, а качеството им е сравнително добро – ароматът е сходен с марковия парфюм, издържат между 3 и 4 часа.

Опаковката и дизайнът им са точно копие на оригиналните парфюми. Вносът им е от Турция, както повечето подобни продукти на българския пазар. За подаръци или за вас – всички парфюми са желани както от жени, така и от мъже, а все по-често днес и от тийнейджъри. Радвайте се на прекрасните аромати, защото често те оставят много по-дълбок спомен дори и само от снимка на преживяното. Човешкото съзнание работи на силно асоциативно ниво и свързва миризми и парфюми с различни спомени повече, отколкото паметта и зрението могат да постигнат заедно или поотделно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *