Skip to content

Отпада изискването за уникалност в RadioWish.net

Здравейте,

Дълго мислех какво да правя с моята директория за статии RadioWish.net. Тъй като нишата е доста натоварена и има голяма конкуренция, лично аз смятам, че човек трудно би тръгнал да пише уникални статии за всяка една такава директория.

Ето защо от днес нататък имате право да качвате вашите материали, дори и съдържанието да е дублирано. Тоест ако пуснете статия в някоя друга директория, можете спокойно да я пуснете и тук. Аз ще я одобря и ще я публикувам.

Ето и някои съвети:

Ако имате една статия и искате да я добавите в 2 директории за статии – пуснете я първо в другата директория, която има изискване за уникалност за да може да се индексира първо там. След известно време (няколко часа) можете да я пуснете и тук.

Това не значи, че можете да копирате текст от интернет и да го добавяте свободно тук. Тук имате право да добавяте само текстове върху които вие имате права.

Ако копирате някакъв текст от интернет и го поставите тук – аз не нося отговорност за авторското право и ако ми бъде поискана информация за автора на статията – ще я предоставя.

Можете спокойно да копирате текстове от интернет като поставите реална връзка към неговия източник – това няма да ви отнема правото на 3 връзки.

От друга страна – имам право да добавям връзки във вашите статии към адреси, които аз пожелая. Тоест, ако вие имате само 1 дума, примерно SEO – и тя сочи към ваш сайт, аз няма да я променям. Но ако имате 2 или повече думи имам право да поставям връзки, които да сочат към адреси, които аз реша.

Мисля, че сделката си струва!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *