Skip to content

Отидете на екскурзия… в София!

София е столица на България и неин най—голям град. Градът е културен център, в който се помещават голям брой музеи, театри и галерии. От друга страна нашата столица е място където се провеждат различни световно известни музикални фестивали има големи клубове и дискотеки. Много български и чуждестранни туристи посещават града целогодишно, за да се докоснат до духа на страната, съчетан с модерната нотка на Запада.
Туризмът в столицата е добре развит. Има много забележителности, туристически атракции и места, където можете да отседнете.
  За тези, които са в града по работа или просто предпочитат да отседнат в близост до университетите или държавните или финансови институции, е достъпен дълъг списък от хотел в София център.
  Един от тях е “Славянска Беседа”, който е един от първите места за нощувки в София. Хотелът предлага множество услуги за добре прекарано време. Местоположението му е удобно и това го прави едно от предпочитаните места за настаняване в града.  
  Друг хотел, който се намира в сърцето на града е “Хотел Будапеща”. Той се намира близо до центъра, само на две минути от централна гара. Хотелът предлага разнообразие от услуги и качествено обслужване.
  За любителите на спокойствието и на природата, целогодишно са на разположение хотели в покрайнините на столицата, а именно в подножието на Витоша. Планината предлага чудесни условия за тези, които искат да покарат ски или просто да се разходят сред чист въздух.
  Най—често посещаваното място там е MAXI Хотел София, в който можете да се докоснете до уникалната комбинация от лукс и качествено обслужване. Конферентна зала на хотела са изключително подходящи за провеждане на бизнес срещи и семинари. Гостите на модерния  MAXIПарк и Спа Хотел в София ще открият още луксозни стаи и апартаменти, уникална кухня, Спа център с плувни басейни, тенис корт, живописни градини. MAXI се намира на ключово място в София, само на 15 минути от центъра на града и на 15 минути от кабинковия лифт, водещ към ски-център Алеко на Витоша.
   Ако търсите евтини хотели в София, можете да се доверите на услугите на хостелите и мотелите в околността. Един от тях е така нареченият “Арт Хостел”. Там различните култури се преплитат в една топла и уютна обстановка.
  София не е само най—добрият град за живеене в България за 2011та година, а и едно невероятно място за отдих, почивка и забавление.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *