Skip to content

Онлайн пазаруването по Коледа

Коледа наближава и по – голям набор са хората, които са решили да направят покупко продажби в интернет. Освен търговци, които правят собствени онлайн магазини, се срещат повече частни лица и фирми които предлагат услугите си онлайн където могат свободно да излагат стоките си за продан. Там всеки продава каквото може и иска от ненужни за тях вещи до каквото можете да се сетите, просто има почти всичко, което един човек би търсил. В повечето случаи това са вносни стоки, което подпомага за разширяването възможностите при избор на подходящия подарък за коледа.

Заедно с продължителната икономическа криза и несигурност и големите количества безработицата кара хората (потребителите) все повече и повече се оценяват удобството от онлайн пазаруването като по-голямото “комфорт” и изключително ниските цени.Използването на онлайн магазин е най – изгодното място, може да се каже и най-сигурното място.Когато си харесал нещо от магазина и искаш да го поръчаш просто следваш няколко инструкции и готово.От там разбираш как ще си получиш пратката по Пощенски запис или с куриер.

В България има добре развити куриерски фирми, където продавача и купувача остават доволни от цялата работа. Обаче всяка професия си има и недостатъци продавача не винаги е на 100% сигурен, че след изпращането на стоката си купувача ще я купи,купувача има право да откаже пратката което говори лошо за продавача.
Един от най-разпространения вариант и до днес си остава пощата продавача занася стоката до пощата праща я на съответния купувач и готово. Но и тук си има недостатъци.”Бонус” при куриерите си остава това, че никоя от двете страни не може да бъде излъган по никакъв начин защото куриера пренася стоката внимава за нейното състояние предава я, взема парите и ги връчва на продавача.

Чрез пазаруването по интернет се повишават доходите на продавачите, които предлагат стоката си в интернет и може да се каже че и двете страни купувачите и продавачите остават доволни от цялата дейност.

Обаче има и хора които предпочитат традиционния вариант на пазаруване.Разхождането по магазините разглеждането на стоките и избирането на подходящите подаръци за всички, обаче това отнема много време, не всеки има такова време да разгледа тук там за нещата които търси затова те предпочитат да посетят някои онлайн магазин и от там да закупят това което мислят за най добро за тях и за хората които обичат.

Аз лично предпочитам да направя пазаруването си онлайн.Защото съм от този тип хора които нямат много свободно време от работа и така спестявам от разходи,от разходки и не се налага да чакам на някоя спирка автобус или да давам излишни пари за таксита плюс това няма вероятност и да замръзна.Доволен съм от офертите които се предлагат в интернет.Интернет е място за споделяне, предлагане, за мнения относно някои продукти така мога да разбера дали наистина това е правилния избор направен от мен и дали ще достигна това което целя наистина и да направя някои щастлив.

Искрено се надявам всеки да направи собствена преценка и да оцени труда на хората които правят това достъпно за всеки един споделяйки го в интернет давайки точна оценка и предлагайки най доброто.

И като за край пожелавам весели празници на всички. И не забравяйте на Коледа стават чудеса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *