Skip to content

Направете си секси тоалет от „стари“ дрехи

Със сигурност имате дрехи, за които дори не се сещате. А бихте могли да си направите супер тоалет от тях. Трябва ви само малко творчество. Ето как:

Извадете от гардероба и всички шкафове онези дрехи, които отдавна не носите, които всеки сезон прехвърляте от единия шкаф в другия, защото  мислите, че вече не са актуални. Извадете всичко без изключения, дори и старото бельо.

Разделете ги на купчинки по начин, по който си подхождат. След това започнете да ги пробвате една по една. Изпробвайте различни комбинации. Изпробвайте начини, които мислите, че не са удачни, защото само така ще разберете дали стават да се съчетават или не. Изпробвайте всички възможни варианти. Комбинирайте дори и с по- новите си дрехи, с тези които носите на този етап. Ще се учудите, когато видите какви инетересни съчетания можете да направите и разберете, че все още можете да ги носите. Няма ка да знаете дали дадена дреха стои добре на друга, ако не я изпробвате върху себе си.

Другото, което може да направите е да промените вида на някои от дрехите. Ако имате шивашки умения, това е само във ваша полза. Ако нещо не ви харесва достатъчно, вземете ножицата, иглата и конеца и го променете. Може да махнете ръкавите на някоя блуза, да добавите малко дантела, капси, пайети и т. н. По този начин скучния ви тоалет ще се поднови, ще се превърне в по- секси. Огледайте се дали има красив елемент в някоя дреха, която не носите. Може да използвате този елемент и да го добавите към друга дреха. Веднъж започнете ли да мислите, идеите се появяват една след друга. Развихрете въображението си и бъдете по- креативни. Ще се изненадате сами от себе си на какво сте способни.

Накрая сложете и подходящите обувки и аксесоари, за да допълните новия си тоалет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *