Skip to content

Най-модерната техника за всяка кухня

Ако правите планове за нова кухня и трябва да вградите допълнително даден уред или да смените досегашния:

В цялостната програма за вграждане на Либхер ще намерите подходящият уред за всяка нужда. Фирма Либхер, която е специалист в областта на хладилниците и фризерите, предлага на клиентите си висококачествени уреди с всички предимства на най-модерната хладилна техника. Либхер разработи и реализира множество перспективни идеи за непрекъснатата оптимизация на рентабилността и комфорта на обслужване. Уредите на Либхер впечатляват с изключително ниската консумация на електроенергия. Така понастоящем има на разположение множество хладилници за вграждане от супер икономичните енергийни класове А+ и А++.

Като специалисти в охлаждането Либхер ви предлагат широка гама уреди за вграждане. Уредите могат безпроблемно да се вградят зад мебелна врата и по този начин да бъдат перфектно интегрирани в кухнята. Чрез интегрирането на уреда се постига впечатлението за оптическо единство на кухненската фасада. Трябва да се обърне внимание на техниката за монтаж на мебелната врата:

Монтаж на плъзгаща се врата – мебелната врата е закрепена директно към хладилника и е свързана с вратата на уреда посредством плъзгаща шина. При отваряне и затваряне мебелната врата се плъзга по дължината на шината.

Монтаж на фиксирана врата – мебелната врата и вратата на уреда са свързани устойчиво една с друга, като мебелната врата е закрепена директно към вратата на уреда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *