Skip to content

Манастирски ливади

Манастирски ливади е сравнително нов квартал в София. Манастирски ливади е част от район Витоша заедно със селата Мърчаево и Владая и кварталите Драгалевци, Бояна, Симеоново, Павлово, Княжево и Бъкстон. Благодарение на своето отлично разположение квартала се е превърнал в предпочитано място за живеене на богати млади семейства и такива от средната класа.

Широко търсени от млади семейства са обявите за продажба на апартаменти в Манастирски ливади, макар цялостното завършване на инфраструктурата в това число и пътната мрежа да се планират около края на 2012 и началото на 2013 години, като до момента те се бавят заради изграждането на петте колектора, които ще обслужват канализационната мрежа на квартала.

В близост или в самия квартал Манастирски ливади се намират редица учреждения и фирми, от които гражданите могат да се възползват. В това влизат кафенета, ресторанти, болницата МБАЛ „София”, поликлиника, аптеки, козметични и спа салони, фитнес центрове, детски градини, детски парти клубове, хипермаркет от веригата „Bila”, Mall България.

Манастирски ливади е едно от най-предпочитаните места за живеене в София днес за младите семейства, виждащи в него перспектива за себе си и своите деца. Манастирски ливади е отлично свързан и с центъра на София посредством булевард „България”, като времето, което отнема достигането до центъра на столицата е около 10-15 минути.

Чистия въздух и тишината, както и чудесната атмосфера за гледане на деца обособиха Манастирски ливади, като една от зоните с най-високо ценени апартаменти в София.

Ако ви се налага да използвате обществен транспорт за достъп до и извън Манастирски ливади можете да изберете между автобуси – 64, 65, 73, 74, 76, 111, 204; тролейбуси 2 и 9, както и трамвай номер 7.
Ако вече сте избрали своя почти идеален апартамент в Манастирски ливади и сте го купили, но искате да го усъвършенствате, то можете да потърсите услугите на фирма за гипсокартон и окачени тавани в Манастирски ливади. Ако търсите по-сериозен ефект можете да изберете и фирма за боядисване в Манастирски ливади, за да стане вашият нов апартамент неповторим.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *