Skip to content

Лесен и бърз начин за информиране

Само сега за най-страстните музикални фенове и утвърдени корифеи в областта на музиката Радиостанции БГ предлагат неизчерпаем извор на български радиа, които ви помагат да слушате любимата си музика по всяко време. Имате уникалната възможност само с няколко кликвания да слушате музика онлайн. Богато разнообразие от стилове и ритми, отговарящи на вашия вкус и предпочитания, са в състояние да превърнат безцелното ви лутане в интернет ползотворно и приятно.

Слушайте БГ Радио, Радио ФМ+ и Радио 1 напълно безплатно. Доверете се на себе си и любимите си хитове, които несъмнено ще откриете сред богатия кръг от песни. Онлайн радиото е идеален шанс да се потопите в света на музиката, възпроизвеждайки в съзнанието си моменти с любимите хора. Слушайте радио на живо, за да сте в крак с новото и актуалното от музикалните среди. Онлайн радиостанциите ви предоставят разнообразна палитра от хитове. Радио онлайн е едно виртуално пътуване през годините, обуславяно под знака на музиката. Не губете време и сили, търсейки музика. Доверете се на Радиостанции БГ, които ще ви осигурят качествен набор от изпълнения. Единственото, което трябва да направите, е да използвате някоя от последните версии на уеб браузърите и музикалния плеър Winamp. Хитове за всеки вкус и всяка възраст, както и голямо разнообразие от жанрове. Доверете ни се!

Като начало на слушането на радио през Интернет се счита 1994 година, когато радиостанция Чапел Хил се осмелява да излъчи концерт на Ролинг Стоунс на своите честоти онлайн. С подобряване скоростта на Интернет голям брой от радиостанциите подобриха качеството на звука, днес повечето радиа предлагат стриим между 64 и 128 kbit/s което като качество се приближава до този на аудио звука. Все повече хора прибягват до слушане на радио онлайн през Интернет като лесен и бърз начин за информиране. Статистиките показват че през последните 5 години радио каналите в България са се увеличили, което може да се заключи, че броят на слушателите неимоверно расте.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *