Skip to content

Коли за скрап

Ако не сте взели окончателно решение какво да правите със старата си кола, но сте преценили, че може би най-доброто решение е да я дадете за скрап, тогава може да използвате интернет като източника, който ще ви даде необходимата информация.

Там има достатъчно сайтове и форуми, в които е била обсъждана, или в момента текат коментари по тази тема. По принцип, може да намерите фирми, които изкупуват коли за скрап като погледнете обявите във вестници или дори обяви, залепени по колите или стълбовете, но ако искате да получите по-обстойна информация, тогава може да се поровите из интернет.

Така хора, които вече са използвали услугите на конкретни фирми, занимаващи се с изкупуването на коли за скрап, могат да ви дадат съответни координати и да споделят своето мнение от какво са били доволни и от какво не.

Има доста коректни фирми, които не се стремят да излъжат хората, за да имат само те изгода, и предлагат цена за изкупуването на колата, която да е приемлива за човека, който е решил да даде колата си за скрап.

Също така те предлагат и голямо удобство като идват на място за да вземат автомобила. Така вие няма излишно да се притеснявате как ще търсите превоз, ако и колата ви вече не е в движение и не може да я закарате. Дори и колата ви да е претърпяла някакъв удар или катастрофа, но по-голяма част от частите по нея са здрави, вие пак можете да вземете едно прилично заплащане от фирмата, която я изкупува за скрап.

По този начин, давайки вашите коли за скрап, вие си спестявате излишни главоболия, защото хората идват и взимат колата на място, като ви плащат за това и пари в брой. Няма смисъл такъв автомобил да стои неупотребяван и да събира прах на улицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *