Skip to content

Кои сайтове за клюки посещавам

В днешно време има много клюкарски сайтове или иначе казано – жълти сайтове. Повечето хора не вярват на информацията написана там, но по мое скромно мнение във всяка една лъжа има поне малко доза истина.

Аз разбира се си имам моите фаворити, които са едни от най-известните клюкарски сайтове в България и в тази публикация смятам да ви ги изброя.

kliukibgkliuki.bg

kliuki.bg е един от най-известните и посещавани клюкарски сайтове. Ежедневно се публикуват много новини свързани в българския шоубизнес, а и не само. Единствено не ми харесват факта, че сайта е много претруфен с реклами, но пък нали хората трябва да печелят за да съществуват. Силно препоръчвам този сайт, ако искате да сте в течение с последните новини около българския и световния шоубизнес.

hotnewsbgwww.hotnews.bg

www.hotnews.bg е много по-изчистен от към реклами сайт в сравнение с клюки.бг. Дизайнът е по-семпъл и клюките се четат много по-лесно. Почти не забелзязвам реклами, което е само и единствено в моя полза.

kliukinetwww.kliuki.net

www.kliuki.net е по-малкия брат на клюки.бг. И двата сайта са част от мрежата Марс Медия. Абонирана съм за сайта по RSS за да мога да следя топ новините на деня. Смея да твърдя, че тук се публикуват наистина интересни материали.

 

visokitokchetavisokitokcheta.com

visokitokcheta.com е сравнително нов сайт за клюки и разказва последните жълти истории около българския и светския шоубизнес. Харесва ми дизайна на сайта, това червеното… е страхотно. За този сайт също съм се абонирала по RSS и следя с удоволствие какво са сгафили родните ни звезди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *