Skip to content

Кои са най-добрите парфюми за млади мъже?

Добрите парфюми правят много голямо впечатление на всеки и затова е от съществено значение да се избере правилният, който да ни пасне на вкуса и характера. Тук ще обсъдим кои са най-добрите одеколони за младите мъже и как да изберете този, който ви подхожда.

Davidoff Cool Water – това е един от най-добрите и популярни бестселъри, който има статут на икона сред всички мъжки парфюми. Притежава връхни нотки на лавандула, кориандър, люта мента, портокалов цвят и розмарин. Сърдечните нотки са жасмин, дъб, здравец, мъх и сандалово дърво, които са последвани от мускус, амбър, кедър и отново сандалово дърво. Има много чист и свеж аромат и е много подходящ за младите мъже.

Calvin Klein Eternity for Men – той е един от най-предпочитаните аромати от по-младите и има връхни нотки на мандарина, лавадула и папрати, сърдечните нотки са жасмин, градински чай, босилек и здравец, а основните нотки са сандалово дърво, палисандър и амбър. Той е модерен, мъжествен и съблазнителен.

Giorgio Armani Acqua di Gio – това е класически дизайнерски парфюм, който има сладък и свеж аромат, който е по-скоро мускусен. Доста е интензивен и издържа от сутрин до вечер без да изгуби от качеството си. Ароматен и дървесен той донася спомени от морето и слънчевите дни. Това е най-добрият съвременен израз на мъжествеността и морският дух.

Burberry Touch For Men – той има свеж аромат с нотки на мандарина, бял пипер, мъх от дъб, тонка, бял мускус, кедър и ветивер. Притежава дълбоко чувствено и ободряващо ухание, което е подходящо за вечерта.

Thierry Mulger Angel Men – познат е още като А*Men и е перфектният избор за онези млади мъже, които търсят одеколон който може да издържи цял ден и е подходящ както за офиса, така и за среща.

{loadposition pepel}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *