Skip to content

Картички от bubole4ka.com

Случвало ли ви се е да искате да намерите интересен уеб сайт в който имате възможност да изпращате забавни картички на свои приятели. Най-вероятно. Но знаете ли как най-лесно и най-бързо да намерите сайт в който има голям избор от картички и в същото време да е много лесен и доста приятен за употреба.

Най-вероятно ще отворите Google и ще пуснете заявка с ключовата дума картички. Ще останете много учудени, че уеб сайтовете в които имате възможност да изпращате поздравителни картички са наистина много. Дори и да отидете на втора страница, на трета страница или на четвърта – постоянно ще ви излизат резултати с безброй много сайтове. Но как обаче всъщност да изберем най-добрият сайт за картички? Концентрирайте се главно върху първата страница. Кликнете на първите 7-8 резултата, хвърлете бърз поглед на всеки един от тях.

В тази статия ще разгледаме един от сайтовете за изпращане на поздравителни картички, а именно сайта www.bubole4ka.com Какво си мислите първосигнално? Че може би името на сайта е забавно, нали? Точно така, това е най-първото нещо, с което уеб сайта привлича – любопитно име, точно като за уеб сайт за картички. Второто нещо, което ще ви изгради много добро впечатление е, че сайта си има Фейсбук страница което нескромно име е Най-големият сайт за картички. Същевременно, много малка част от конкуренцията на www.bubole4ka.com си имат фен страница във Фейсбук. Като имате предвид, че живеем във 2011 година е почти недопустимо който и да е сайт да няма Фейсбук страница или само група в най-голямата social network.

Администраторите от www.bubole4ka.com редовно комуникираме с нашите приятели, по всяко време поздравяваме феновете си по случай именни дни, национални или религиозни чествания. Също така съобщаваме на нашите фенове, когато добавяме нови картички или цели нови категории. Така фенове ни се информират, че сайта ни е жив, и някой човек стои зад него.

Как обаче www.bubole4ka.com се справя с голямата  конкуренция и е на първа страница при търсенето по дума “картички”?

Истината е, че зад сайта се намира човек, занимаващ се с оптимизация на сайтове за Google. Повече информация за него ще намерите като посетите личния му блог за SEO.

Изградили сме една малка мрежа от сателитни сайтове в която създаваме публикации на тема картички и всичко което е свързано с картичките. Едно от най-добрите ни попадения е сайт с домейн на кирилица (картички.eu), притежаваме и още няколко подобни такива, които няма да бъдат споменати в тази статия.

За завършек на публикацията сме длъжни да се извиним за дразнещите реклами по уеб сайта, но все пак и ние би трябвало да се финансираме от някъде, нали? Без повод или с повод – www.bubole4ka.com ви очаква. Елате при нас, харесайте си картичка и изненадайте любим приятел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *