Skip to content

Капачки за буркани от Алианс-ДН ООД

„Алианс–ДН“ ООД е създадено през 2000 г. с основен предмет на дейност „производство на алуминиеви капачки“. Ние предлагаме на нашите клиенти високачествени капачки за буркани гарантиращи безупречно затвяряне и сигурност, за да спомогнем за безпроблемното извършване на този типично български и традиционно семеен ритуал – приготвянето на зимнина. Използваните материали в производството на всички видове продукти, сами по себе си представляват съвкупност от елементи, всеки от които притежава сертификат за качество ISO 9001. Фирмата ежемесечно прави тестове в собствена специализирана лаборатория, с които проследява качеството на произвежданите капачки.

Продуктите които произвеждаме, могат да бъдат разделени в две основни групи, според тяхната специфика. Първата от тях е капачки “Омния”.

Капачки “Омния”

Типът капачки “Омния” са най-широко разпространените на нашия пазар. Използват се при консервиране на плодове зеленчуци и месо предимно в домашни условия.

Нашите представители на този тип са изработени от алуминиева ламарина и са с дебелина 0.19 мм. За постигане на максимално добри резултати при вакуумирането стерилизацията на зимнината се грижи пръстенът от маслоусточив пластизол, разположен по вътрешният ръб на капачката. За хората на които им е омръзнал
класическият вид на алуминиевите капачки за буркани, предлагаме пълноцветно литографирани такива, които допринасят за естетически издържаният облик на домашната продукция.

Капачки “Туист-оф”

“Туист-оф” са вторият тип капачки за буркани, като също така са и втори по разпространение на българският пазар. Те са предназначени за буркани с винт откъдето идва и наименованието им (в превод от английски език – Twist off: отвъртам). Капачки “Туист-оф” предлагат високо качество на затваряне и издръжливост, което ги прави предпочитан избор от повечето фирмени производители на консервирани продукти. Потребителите използващи капачки за буркани в домашна обстановка обаче, остават верни “фенове” на “Омния” и може би това един от факторите за повсеместната им употреба и дълга история в консервирането.

Кои капачки са по-подходящи за Вас?

Ако сте се запасили с вкусни продукти за консервиране, качествени подправки, подходящи рецепти, ентусиазъм, и единственото което Ви остава е да се снабдите с капачки – нямайте грижи. Който и от двата типа да изберете – няма да сгрешите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *