Skip to content

Капачки за буркани – “Омния” и “Туист-оф”

Фирма „Алианс-ДН“ ООД е от водещите през последните години, която произвежда алуминиеви капачки за буркани. Компанията предлага на клиентите си капачки за буркани с гаранция за сигурност и висока издръжливост при консервация. Това е и една от основните причини, която помага за бързото и лесното изпълнение на един типично български обичай, какъвто е приготвянето на зимнина. За да бъдат сигурни в предлаганото качество на капачките за буркани, които се произвеждат, компанията подлага на всеки месечни тестове в собствената си лаборатория, така се затвърждава качеството на капачките.

Видовете капачки за буркани от http://www.alians-dn.bg/, според начина им на производство, се делят на два основни типа.”Омния“ са първия такъв тип капачки за буркани. Те са най-произвежданите капачки и най-предпочитаните от потребители, като за час се произвеждат над 40000 бройки. Хората ги използват предимно в домашни условия, като си стерилизират сладка, мармалади, туршии и още много други неща. „Омния“ капачки за буркани се произвеждат с дебелина 0.19мм от висококачествена алуминиева ламарина, която се изрязва и обработва докато не бъде капачката за буркани в готов вид за продажба. По-вътрешния ръб на капачката е нанесен и маслоусточив пластизол, които спомага за успешното стерилизиране на приготвената продукция.

„Туист – оф“  капачки за буркани са другия тип предлаган на пазара. Те са втори по производство и разпространение след „Омния“. Познати са като винтови капачки, предназначени за буркани с винт, а от там идва и името им превод от английски език. Те се използват най-вече в производството на консервна продукция, тъй като собствениците на консервирани храни ги предпочитат, заради плътното прилепване и високата издръжливост, която предлагат. Все пак капачките „Туист – оф“ са недооценени, тъй като клиентите предпочитат капачките за буркани „Омния“ за употреба в домашни условия.

Ако желаете да си приготвите зимнина и сте подготвили всичко необходимо, избирайки капачките за буркани на „Алианс-ДН“ ООД, няма да сгрешите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *