Skip to content

Капачки за буркани “Омния”

В днешно време едва ли има домакинство, което изобщо не е произвеждало зимнина, нито пък е приготвяло компоти, туршии, лютеници или месни продукти. Задължително е, преди да се захванете с този процес да имате желание и достатъчно време. Също и буркани, нужните продукти, подправки, правилната рецепта, както и капачки за буркани. Именно те са значително важни, защото ако не са висококачествени и не съвпаднат изцяло с буркана, вероятността цялото усърдие, които сте вложили да не е във ваша полза. Така, че е добре да се подберат надеждни капачки за буркани, за да сте спокойни, че след изваряването при висока температура, затворената продукция ще има по-голяма трайност. Като производител с голям стаж в тази област, „Алианс-ДН“ предлага на българския пазар най-търсените и харесвани капачки за буркани. Те са два водещи модела „Омния“ и „Туист-оф“.

Като капачките „Омния“ са най-известни сред купувачите с високия стандарт, които предлагат, както и заради сто процентовата издръжливост при стерилизация. Използват се при без винтови буркани, като масово обикновените потребители ги ползват в домовете си. В употреба са пуснати и първите полиграфирани капачки, които изместват с пъстроцветни картинки стереотипните алуминиеви капачки с метален облик. Подтиповете на капачките „Омния“, предлагащи се на пазара са: Роси, Лято, Ловеч, Раковски, Етрополе и Пещера, които са определени за другите конкурентни области на България. От деня, в които са пуснати за серийно производство до сега, капачките „Роси“ са постигали приходи от над 200 000 000 бройки. Стандартните капачки са с диаметър като този на нормалните буркани – 82.3mm, има и такива с диаметър 68 mm.

За да запази челните си позиции в производството и разпространението на капачки за буркани, „Алианс-ДН“ ООД всеки месец изпробва щателно всички произведени капачки „Омния“. Целта е да се провери и затвърди качеството, с което са свикнали българските клиенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *