Skip to content

Как марковите парфюми ви правят по-съблазнителни?

Избора на подходящи маркови парфюми от www.Ivis.bg и точната интензивност на аромата могат да бъдат напълно достатъчни, за да накарат всички околни да се обръщат след вас. Дори бихме казали, че е много по-важно къде и как са нанесени вашите парфюми и с каква интензивност е уханието им, отколкото какви са те дали са маркови или не. Ако сте готови да се справите с всичкото внимание, което със сигурност ще предизвиката върху себе си, тогава вземете смело любимите си парфюми и продължете заедно напред. Ако пък все още нямате такъв фаворит, ето няколко съвета, които надяваме се ще ви помогнат с избора.

Инструкции

  • Изберете правилниите аромати, като се съобразите с факта, че те трябва да бъдат достатъчно леки, за да не са натрапчиви за хора, а напротив да им се иска да се наклонят към вас отново и да усетят аромата им. Мъжките и дамски аромати с ухание на цветя са много подходящ избора, както и всички други с леки и свежи нотки. Желателно е да избягвате мускусните аромати, за това най-добре ги оставете в къщи за сега.
  • Най-добрите места за нанасяне са точките на пулса ви, тъй като топлината на тялото ще засили аромата им, а това означава само едно те ще бъдат с по-дълготрайно ухание. Обикновенно всеки човек нанася своителюбими аромати на китките и шията.
  • Седнете близо до човека, който се опитвате да съблазните и застанете така, че още със сядането ви той да усети уникалния ви аромат. Ако не сте сигурни, че това ще се получи, тогава наклонете се към него просто така, за да го поппитате нещо.

Съвети:

  • Парфюмирайте много леко и косата ви, за да привлечете с уханието вниманието на околните с всяко отмятане на косата ви.

  • Когато нанасяте вашите парфюми, не прекалявайте. Ако някой може да усети аромата им на повече от една крачка разстояние, то вашият аромат със сигурност ще бъде твърде натрапчив, когато те се приближат до вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *