Skip to content

Избиране на стилни гаражни врати

Стилът на гаражните врати никога не е бил толкова гореща тема на разговор, но с днешните възможности за дизайнерски решения може и да стане. Ако сте решили да закупите нови гаражни врати за вашият гараж може би ще изненадате от разнообразието от стилове и материали, от които можете да избирате в http://twins3.com/гаражни_врати/. Обърнете внимание на вашият дом! Дали той има арки и извивки или по-скоро е решен с прави линии. Също така можете да погледнете цветовете на вашите прозорци и врати. Гаражните врати могат да се съчетаят перфектно с тях както цветово, така и чисто визуално. Един модерен дом в съвременен стил може да получи още по-елегантен вид с гаражни врати с повече остъклена площ или с широки хоризонтални панели.

Гаражните врати се предлагат в изобилие от стилове: колониален, тюдор, средиземноморски, селски, испански, модерен и други. Самите панели на гаражни секционни врати могат да бъдат хоризонтални, вертикални и дори под ъгъл като шевроните на „Ситроен“. Те също могат да бъдат с различни форми като например S, L и М – касети или линии. Имайте в предвид, че гаражните врати представляват един значителен процент от цялостната фасада на дома ви и точно затова трябва да се погрижите те да бъдат в унисон с всички други елементи от дизайна.

Гаражните врати както повечето стоки са в различни ценови диапазони, външен вид и качество.гаражни врати

Гаражните врати с въртеливо – постъпателен ход от http://twins3.com/hormann/врати_berry_с_въртеливо__постъпален_ход/ са с най-ниска цена. Ако търсите практична и функционална врата, която да не натежи на бюджета ви се спрете именно на този тип врати. Можете да избирате между различни цветове и форми на самото крило, а също и дали да е изработено от дървесина или стомана. Този тип врати се предлагат и с вградена странична пешеходна врата, която е едно удобство, когато ви се налага да влизате в гаража си за нещо дребно.

В сайтовете на доставчиците на тези врати можете да видите голямото разнообразие в каталозите и да изберете кой точно стил ще отговори на вашият дом и на вашите изисквания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *