Skip to content

Главната героиня в Пепел от Рози – Берен Саат

Новото телевизионно изкушение, което предстои да се излъчи в ефира на националната телевизия bTV, кара своите почитатели да тръпнат в очакване. От известно време се излъчва рекламата на новият турски сериал. Името му се помни доста лесно, имайки предвид колко асоциации може да си направи човек.

За тези, които не са гледали рекламата на турския сериал е време да разкрием неговото име – Пепел от Рози. Вероятно правите различни асоциации – име на песен, с това има такъв цвят. Затова и сериала Пепел от Рози се помни толкова лесно.

И така – стана ясно името на сериалът, който ще се излъчва по bTV. Това ще стане може би през месец февруари, когато е краят на испанската сага Легендата за Испания. По непотвърдени данни Пепел от Рози ще замести испанската сага към 20-ти февруари.

Многобройните почитатели е добре да знаят кои са актьорите, които изпълняват главните герои в Пепел от Рози. Те са много известни и някой от тях сме срещали и в други турски сериали, които са се излъчвали по телевизията.

Берен Саат е талантливата актриса, която играе главната роля в турския сериал Пепел от Рози. Героинята и се казва Фатмагюл.

Тя е бедно момиче, което е сгодено за рибар от нейното село. Той е много ревнив и не я изпуска от поглед. Всеки ден, когато той излиза в морето за риба, Фатмагюл го изпраща на кея. Последната сутрин това не се случва. Фатмагюл е изнасилена от група момчета, които са прекалили с алкохола. Тази случка променя живота на Фатмагюл завинаги.

Берен Саат се справя блестящо с ролята на бедното момиче. Тепърва предстои да се убедим в това, когато започне излъчването на сериите от турския сериал Пепел от Рози.

Не бива да пропускаме и ролята на Берен Саат в друг сериал, който се излъчи по bTV наскоро. Става дума за Забраненият Плод. Именно този сериал изтреля на върха талантливата Берен Саат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *