Skip to content

Фолиата за стъкло не се нуждаят от специална грижа.

Фолиото за прозорци е продукт, който е пригоден специално за защита на вашия автомобил.Освен това то може да повиши стойността на колата ви, подобрявайки комфорта в нев и придавайки и уникален стил и външен вид.

 Затъмняването на стъкла е много лесен и бърз процес. Веднъж поставено на прозореца на автомобила Ви, едно фолио  ви осигурява контрол на ултравиолетовите лъчи, слънчевата топлина и отблясъците, които слънцето причинява и, които биха могли да разсеят шофьора по време на шофиране. Повечето от фолиата притежават устойчива ненадраскваема повърхност, така, че те издържат на надрасквания.Обикновени миални препарати (без амоняк) не биха могли да бъдат проблем за фолиото. Качествените фолиа за стъкла притежават дълъг гаранционен срок и са много надеждни.Те са една прекрасна инвестиция и могат да се изплатят за много кратък срок.Освен,че притежават всички тези характеристики, фолиата позволяват на един добре тониран автомобил, пък бил и той с прозрачно фолио да спести до 15% от изхабеното от климатика си гориво, но също така и притежават способността да правят вашата кола по-лъскава и увеличават нейната стойност. Фолиата са термосвиваеми и самозалепващи се. Много голяма работа могат да ви свършат защитните фолиа за безопасност. Използвайки защитно фолио, вие можете да предпазите автомобила си от кражба и себе си при инцидент от летящи парчета стъкла.Един уникален продукт е фолиото за защита на боята. Защитете боята си с PPF (Paint Protection Film), който представлява прозрачно фолио монтирано на автомобила Ви, защитаващо боята от вредните Uv лъчи и от надраскване.

Ако желаете да получите монтаж на автомобилно фолио, можете да откриете някой монтажист от вашия град.В последно време фолиото на стъкло е все по използван продукт, и съществуват все повече хора, които се занимават с неговия монтаж.Едно фолио е лесно и бързо за монтаж, но от хора без опит, може и да не се справят, поради тази причина трябва да се свържете с някой монтажист, който работи от дълго време с фолио. Ако имате повече въпроси или желаете да получите информация, можете да потърсите навсякъде.В днешно време можете да откриете все повече ценни съвети относно фолиото за прозорци на автомобили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *