Skip to content

Естествена коса

Естествената коса за удължаване е умен и лесен начин, чрез който можете да промените прическата си. В днешния конкурентен свят, добрата визия е в основата на успеха. Естествената коса може да ви даде дължина, да увеличи обема ви или да ви помогне да внесете нов цвят в прическата си или просто да промените стайлинга на косата си.

Ако до сега не сте се сблъсквали с естествената коса, сигурно пред вас стоят редица въпроси. Предполагам редица от тях са свързани с това как реално изглежда ефекта от удължаването. Моят съвет към вас е преди да изберете решение за удължаване просто да погледнете няколко снимки и да придобиете представа за това какво искате. Снимките ще ви дадат представа за това как ще стои косата, а и за това как ще можете да промените и прическата си.

Освен да придобиете представа от ефекта на косата, ще ви бъде нужно и да научите още малко за вариантите пред вас. Тук на кратко ще се опитам да ви дам насоки в света на естествената коса.

Основно се разграничават два вида коса за удължаване – естествена коса и синтетична коса. Основните разлики са в третирането на косата – естествената коса подлежи на всякъв вид химическа и топлинна третация, която бихте приложили и върху собствената си, за разлика от синтетичната. При вглеждане ще намерите и разлика в блясъка на самата коса.

Освен разлика в самата коса се отличават и различни методи за прикрепяне – чрез студен и топъл синтез, чрез пришиване, със силиконови лентички и разбита се с клипс щипки. Утвърден като най-практичен, безопасен и лесен начин за прикрепяне е този с клипс щипките. По своята същност клипсите представляват малки шнолообразни щипчици. Тяхната форма предпазва косата от увреждане. Използването на естествена коса с клипс щипки е толкова лесно и практично, че след няколко опита ще го правите като истински професионалист.

Бъдете различни всеки ден – с права или чуплива коса, с дълга или къса прическа, с коса в един тон или с кичури. И всичко това лесно и удобно при удължаване с естествена коса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *