Skip to content

Поръчка на цветя – един поразличен начин да изненадате половинката ви

Ако мислите да изненадате половинката си, като направите поръчка на цветя, то едва ли бихте искали букета, който ще й изпратите да изглежда точно като всеки друг. Липсата на време и общоприетия навик винаги да се изпращат червени рози за всеки повод, няма да ви помогнат да бъдете по-оригинални. Да, червените рози винаги са харесвани и дори предпочитани от жените, но ако искат да впечатлите или очаровате вашата приятелка.

Така например можете да изберете букети съставени само от един вид цветя като рози, люляк, лалета, хризантеми и други. Ако искате да избягате от стереотипа изпратете доставка на специални букети с повече от един вид цветя. Дори колкото повече различни цветя и цветове има в букета, толкова по-уникален става той. Повечето цъфтящи растения са достатъчно красиви и не се нуждаят от допълнителна украса, но разбира се могат да бъдат с уникална аранжировка от зелени листа, което ги прави още по-прекрасни. Един наистина прекрасен букет носещ името „Флоринда“ би зарадвал всяка жена. Той е направен от жълти лилии и калии, аранжиран с много зеленина. Друг също красив и оригинален букет е „Хортензия“, като той е комбинация от розови, лилави и сини хортензии. В началото на пролетта можете да изпратите на половинката си доставка на букети с пъстри пролетни цветя.

Друг лесен, но впечатляващ начин да зарадвате любимата си е като и поднесете дори само едно цвете, когато не очаква. Розите, калиите, лилиите и орхидеите са доказали, че са най-подходящия избор за подарък на една жена. Едва ли има жена, която да не се зарадва, на каквото и да е цвете поднесено от любимия й без причина, просто така.

Накарайте любимата ви жена да се почувства наистина специална и много обичана като й изпратите доставка на цветя без повод, в момент, когато тя не очаква. Така гарантирам ви ефекта от изненадата ще бъде голяма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *