Skip to content

Борово

Борово е един от най-старите столични квартали, които са се превърнали в предпочитано място за живеене на столичани днес. Кварталът е част от административен район „Красно село” заедно с Бели Брези, Красно село, Хиподрума, Лагера, Бъкстон и Славия.

Към настоящия момент по последни данни от преброяването на населението на столицата, жителите на административния район наброяват 90 хиляди души, като 1/9 или около 10 хиляди души живеят именно в Борово. Квартал Борово се е превърнал в привлекателен за семейства търсещи удобно и спокойно място, където да създадат дом за себе си и своите деца.

Заради напълно изградената пътна мрежа и инфраструктура на квартала от обяви за продажба на апартаменти в Борово се интересуват не само крайни клиенти, а и доста инвеститори виждащи отличните перспективи пред квартала да се превърне в едно от най-магнетичните места за живеене в столицата на България.

Основният жилищен ресурс на квартала е съставен от ЕПК блокове, строени през края на 70-те и 80-те години, но в последните 10-та години там бяха изградени и множество нови жилищни кооперации, които предоставят всички възможни удобства, които се ценят високо днес при продажбата на апартаменти в София.

Борово е разположен на изключително комуникативно място, което дава бърз и удобен достъп до цяла София, както и лесното излизане извън столицата, посредством големия бул. „България” и Околовръстен път. Множеството зеленина в Борово гарантират приятен чист въздух и незаменима атмосфера, в съчетание от спокойствие и чудесни хора.

Борово е квартал, в който със сигурност си заслужава да живеете, но често финансовия проблем затруднява доста хора с ограничен бюджет, ето защо можете да се обърнете към авторитетна фирма за бързи кредити и пари на заем онлайн, която да ви помогне да осъществите своята мечта и да заживеете със своето семейство в китния квартал Борово.

Ако пък се нуждаете от боядисване, окачени тавани от гипсокартон или ремонт на баня в Борово, то има подходящи професионалисти, които ще ви помогнат да се справите със задачата по освежаване на своя нов или стар апартамент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *