Skip to content

Bezplatni.info подрежда линковете в интернет

Нов сайт има за цел да подреди и събере огромен масив от безплатни интернет ресурси на едно място. Проектът bezplatni.info има за цел да подреди интернет като дава приоритет на качествените и безплатни онлайн материали, които всеки би искал да намери, когато търси нещо (или когато не знае какво търси) в Мрежата. Подредбата на безплатните материали става посредством сортиране на линкове по определени теми – огромен масив от линкове, който води към безплатни източници на информация – например книги, софтуер и други полезни неща, които всеки би могъл да използва свободно.

Линкове могат да поставят всички потребители с редакторски права – такъв може да стане всеки, стига да заяви определена тема или подтема, където да предлага добавянето на линкове. По този начин се осигурява човешкия фактор като гарант за качеството на материалите.

Подрбаните линкове са няколко вида – линкове към теми и директории, важни линкове (които редакторът смята за особено полезни, вип линкове, които са платени, линкове към статии, видео линкове и други.

Всичко това допълва подредбата на директорият, придавайки й стойност, която може да бъде използвана свободно от потребителите – без ангажименти, сигурно и безплатно. Проектът се различава от другите подобни и вече познати директории по свободата на редакторските права, които са много по-високи тук. Освен това информацията, която се подбира е наистина сортирана и премислена – качествени безплатни интернет ресурси. Полза от начинанието обещава да има за всеки, който ползва интернет – няма да ви се налага да търсите нещо, тук можете да откриете всичко, от което имате нужда. Още повече, няма да рискувате да попаднете на ненадеждна информация – всичко тук е подредено така, че да си струва кликването – стига да ви грабва вниманието. Без ангажименти и без изисквания – просто качествени безплатни интернет ресурси.

Развитието на сайтът обещава да бъде голямо, в зависимост от заинтересоваността и сериозното отношение на редакторите. При качествено развитие, директорията обещава да стане един солиден стълб в български интернет – за качествени, подредени и безплатни интернет ресурси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *