Skip to content

Аквичоп в Балкана

Дойде времето на аквичопите – месец Август. Ние обаче, аз и още няколко близки хора, не можахме да издържим. Просто нуждата от аквичоп беше толкова силна, че още началото на август тръгнахме.

Тази година решихме да изкараме почивните си дни в Балкана. Ей на това му викам аквичоп! Наехме си една къща с дворче, барбекю с масичка и пейки.

След като се пристигнахме в къщичката, се метнахме на велосипедите и отидохме до близкия магазин да пазаруваме. За кои ли път се уверих, че Балкана ражда хора! Хората бяха много любезни. Най-вероятно им беше интересно да видят нови хора и всички бяха в приповдигнато настроение и много услужливи. Това предразполагаше истински аквичоп, че само си виках дано! 🙂

Прибрахме се във вилата с пазара и решихме, за да може всички да си починем, да се сменяме в приготвянето на продуктите. Единия ден дамите приготвят и поднасят, на следващият ден ние го правим. Така решихме, че е най-справедливо и за всички почивката е аквичоп. Разбира се, пробвахме се да ги преметнем в миенето на чиниите ама те не се предадоха “без бой”. Все пак накрая на аквичоп те бяха мили чинии един път повече от нас!

И за разлика от всички хубави аквичоп приключения, които приключват с „хепи енд”, историята за нашата аквичоп беше много „хепи”, преди да достигне до своя край. 🙂 И сега в сезона на почивките, когато другите са на аквичоп, ние сме пред компютъра и правим SEO оптимизация!

 

{loadposition seo}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *