Skip to content

Аджев Хан – един страхотен хотел в Сандански

Един наистина специален хотел в Сандански, на който си струва да обърнем по-специално внимание е един от най-добрите семейни хотели у нас – Аджев Хан. Този великолепен хотел в Сандански предоставя изключително обслужване, условия и всичко нужна, за да подсигурим едно истински приятно изживяване.

Хотел Аджев Хан в Сандански предлага на своите гости традиционна атмосфера, в приятно съчетание с модерни и изискани удобства, които осигуряват най-добри емоции и спомени. Този прекрасен хотел в Сандански е удостоен с грамота за най-добър семеен хотел в България за 2008 година, като не малка роля в това становище на родната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите изиграва и страхотната кухня на хотела и обслужването на най-високо ниво.

Наред с традиционните стаи, хотел Аджев Хан Сандански предлага на своите гости да наемат и отделен апартамент, за да гарантират своите положителни емоции и романтично настроение. Всеки апартамент разполага с отделно джакузи, а и в стаите и в апартаментите ще откриете Wi-Fi интернет достъп, кабелна телевизия и телефон, наред с централно отопление и климатици.

Този чудесен хотел в Сандански ви дава възможност да се насладите на специализирания СПА и релакс център, както и на автентичната механа в типичен възрожденски стил, предлагаща както жива музика, така и отбрани ястия и напитки. За най-малките си гости хотелът е обособил и специален детски кът, където малчуганите могат на спокойствие да се отдадат на забавления и игри.

Денонощния рум сервиз, отличното обслужване и усмивките, които ще ви посрещнат в хотел Аджев Хан Сандански са гаранция за едно отлично прекарване далеч от ежедневните грижи и проблеми на големия град. Можете да се възползвате и от специалните оферти на хотела за прекарване на различни празници в него.

Надяваме се да ви допаднало всичко това като ако желаете да направите своята резервация, то можете да позвъните на телефон 074/631 140 или да посетите този отличен хотел на адрес – ул. Стефан Стамболов 51, 2800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *