Skip to content

Жените и тяхната любов към марковите парфюми

Мъжете обичат коли. Жените обичат маркови парфюми. С тези факти сами по себе си, човек често се чуди, защо жените обичат парфюмите толкова, колкото и мъжете обичат колите. Няма точна дата в историята, който да показва, когато точно започва използването на тези аромати. Безпорен е факта, че жените още в древните цивилизации са използвали аромата на различни растения и плодове както за подобряване на собственото си ухание, така и за привличане на противоположния пол.

От биологична гледна точка, изследователите са открили, че парфюмите стимулират секрецията или отделянето на феромони от тялото на жената. Феромоните са хормони, които конкретно стимулират сексуалното желание или интереса при мъжете, но освен това жените също са силно привлечени от силния пол, най-вече, когато ухаят добре.

В действителност парфюмите не правят жените по-секси и неустоими, а това се дължи на феромоните около нея, когато тя ухае на парфюм. Това наистина няма връзка, но точно това усещат мъжете. Причините, поради които жените обичат марковите дамски парфюми са, защото те искат да се чувстват уверени, доволни, неустоими и атрактивни. Един-единствен аромат ще се превърне в ароматен подпис на жената.

Всъщност наистина няма значение защо жените обожават да използват парфюмите. Всичко, за което я е грижа една жена е това тя да се чувства добре и щастлива след прилагането им. Ефектът не е наистина от сексуално естество. Седемдесет и пет процента от жените си купуват поне по един парфюм в рамките на една година. Разбира се те ще бъдат по-благодарни, ако ги получават като подаръци. Някои висококачествени марки парфюми струват по 100 лева или дори повече. За да притежават любимия си парфюм, много жени са склонни да ги закупят онлайн. Не се заблуждавайте невинаги евтини не означава нискокачествени. Цената е само намалена и достъпна заради насипните отстъпки или промоции. В онлайн магазините се предлагат всички дизайнерски марки, които можете да закупите на много достъпни цени в сравнение с тези, продавани в моловете или универсалните магазини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *