Skip to content

Защо да изберем бързи кредити от небанкови кредитни институции

Защо бързи кредити? Защо от небанкови финансови институции? Все въпроси, които изникват в съзнанието на всеки човек със спешна нужда от пари на заем. В тази публикация ще обобщим няколко от нещата, които са определящи за бума на този вид организации и тяхната дейност у нас през последните години.

Банките у нас често използват отвратителна тромава процедура при отпускането на кредити. Макар някои от тях да обособиха свои дъщерни фирми специализирани в предлагането на бързи кредити, то бюрокрацията сякаш е една и съща. От друга страна съмнителни лихвари, публикували своя обява в някой сайт ни обещават помощ, но често това е нож с две остриета, защото скритикредитите условия не са рядкост.

Много хора пък предпочитат да използват заложни къщи, но и там ситуацията не е особено розова. Причините за това са твърде малкото предоставени пари за заложените вещи, често недостигащи дори 30% от тяхната реална стойност, а като за капак на всичко дори не можем да използваме тези вещи докато не погасим своя кредит. Често сантименталната или практическа стойност на заложените вещи ни отблъсква от този вариант.

Все пак решение има. Без да се лишаваме от важни за нас ценни вещи, без да минаваме през сложна административна процедура, без да поемаме излишни рискове. Решението се казва бърз кредит от небанкови финансови институции. Днес този вид отпускане на пари на заем придобива все по-голяма популярност с оглед на изброените по-горе неприятни алтернативи.

Отпускането на бързи заеми през 2012 година от небанковите организации е изключително лесно. Вече без доказване на доход, само срещу лична карта, в рамките на 1 час можете да получите така нужните ви средства. Ето защо тези организации увеличават ежедневно своят пазарен дял в България и в потребителското кредитиране в нашата страна.

Бързи, удобни, лесни за получаване, пестящи вашето време – това е което символизира днешните бързи кредити от небанкови кредитни компании.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *