Skip to content

Защо ергономичните офис столове са толкова важни?

Eргономични офис столове

Вашият професионален живот е обгърнат от предизвикателства и възможности, които привличат вниманието ви. Независимо от вашия ръст, вие ще трябва да прекарате няколко часа в офиса, за да се погрижите за професионалните си задължения. Ако не се чувствате комфортно или чувствате дори най-малкото напрежение върху гърба си, не заради графика, а защото нямате подходящ офис стол, тогава е трудно да посветите цялото си внимание на задачата.

Значението на офис столовете не може да бъде подценено. Офис стол заедно с правилната седяща поза е от съществено значение, ако искате да успявате в живота и кариерата. А прогресът се случва най-добре чрез ергономичен стол на работното място. Ето как допринася той.

Правилната поза на седене
Преди да започнете работата си в офиса е необходимо да настроите своя стол. А ергономичният стол насърчава правилната поза, тъй като можете да го регулирате според вашите предпочитания.

Какво трябва да имате предвид под „правилна поза“
Трябва да държите линията на зрение на 90 градуса спрямо екрана на компютъра.
Ръцете и раменете ви трябва да могат да почиват удобно на 90 градуса.
Осигурете подходяща подкрепа на гърба си. Използвайте възглавница, ако е необходимо.
Краката ви не бива да висят във въздуха, а да се поставят удобно на пода.

И по-добро кръвообращение
Офис столовете с правилна ергономичност се регулират според височината на индивида. Краката остават под ъгъл от 90 градуса, което не пречи на кръвообращението, а по-скоро спомага за доброто кръвообращение.
Замечтахте ли се вече? Тогава потърсете всичко, което ви е необходимо, в Plasico – качествени столове за офиса!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *