Skip to content

За какво служат различните видове охранителните ролетки


Наличието на охранителни ролетки на вратите и прозорците са страхотен начин да защитите вашия дом или офис без значение дали от дъжд, вятър или крадци. Така на 100 процента защитавате пространството от вандализъм и лоши климатични условия. Този тип щори можете да използвате за гаражи, училища, микробуси, кухни, складове и т. н.

Тези изделия идеално защитават прозорците от повреди, които могат да причини например градушката, и са добър топлоизолатор. Въобще не са скъпи, а ефективността им е безспорна. Понеже този тип щори са от метал, нямат кой знае какво очарование, но работата, която вършат, ще ви изненада. Естествено, има много видове охранителни ролетки и тук ще ви запознаем с някои от тях и тяхното предназначение.

Ако запазването на енергията и атмосферните влияния са важни за вас, то изолираните ролетни метални щори са вашия подходящ избор. Освен тези предимства, те са и отлични изолатори на шум. Най-често се използват за складове, гаражи, фабрики, пристанища и много други. Друг вид охранителни ролетки са тези, чиято цел е главно защитата от кражби. Продават се в алуминиева или стоманена разновидност. Те спират кражби и вандализъм, като защитават личното ви пространство. Те могат да бъдат монтирани по електронен път, което е по-икономичния вариант, и после лесно ще ги движите надолу и нагоре. Заради тези си качества, този тип изделия са подходящи за складове, офиси и т. н.

Ако искате да защитите дома или офиса си от пожар, закупете противопожарни ролетки, които изолират огъня далеч от вещите ви. Те могат да бъдат и поставени отвътре, за да предотвратят лесно запалими материали да се запалят. Тези изделия са много устойчиви на топлина и огън. Има и специални охранителни ролетки, които са изработени от поцинкована стомана и гарантират устойчивост срещу ражда и влияние от атмосферните климатични промени. Те се произвеждат за индустриални търговски имоти.

Охранителните ролетки са декоративни щори с допълнително предимство на сигурността. Те са направени от неръждаема стомана и имат опция за заключване. Така външни хора не могат да ги вдигнат и ви предпазват от кражби и вандализъм. Това е най-сигурният начин да гарантирате безопасността на важно за вас помещение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *