Skip to content

Стаите за нощувки – съвети за приятна употреба

Ако вие и любимата внезапно се почувствате много уморени, вероятно ще си потърсите някой евтин хотел, предлагащ стаи за почивка. Но въпреки че една бърза почивка звучи доста привлекателно, този вариант носи със себе си редица рискове.

Например, в този тип стаи можете да прекарате максимум 2 часа. Вероятно за вас това време е напълно достатъчно за да си починете поне 10-12 пъти, но поставете се на мястото на момичето – тъкмо и тя реално започнала да добива желание за почивка, и, хайде, времето изтекло.

Освен това постоянното бързане и гледане на часовника могат да ви притеснят дотолкова, че въобще да не сте в състояние да започнете почивката, а това тотално ще убие романтичното настроение. Или пък да се наложи да прекратите почивката по средата заради изтеклото време.

Затова най-добре потърсете в интернет някой сайт, предлагащ стаи за нощувки. В тях ще можете да си почивате колкото си искате. Но ако решите да наемете стая за нощувка, вероятно съветите по-долу ще са ви от полза:

  • Като за начало, имайте предвид, че ако ще ползвате стая за нощувка, добре би било да водите някое гадже със себе си. В противен случай дори и да успеете да създадете известна романтика, ако сте сам със себе си  е възможно след няколко часа да ви доскучае. Или да ви заболи ръката.
  • Цените на нощувките обикновено важат ако в стаята ще се забавляват максимум двама души. Готиното тук е, че няма как да ви хванат, ако поканите и повече хора. Все пак, колкото повече, толкова по-весело.
  • Всеки наемодател се страхува да не си направите някоя оргия с приятелката вии после да трябва дни наред да чистят след вас. За да не будите подозрение, накарайте приятелката ви да се облече подобаващо. Например като монахиня. Или в краен случай – като медицинска сестра.
  • Обикновено стаите, които се предлагат за нощувки, са обзаведени доста скучно. Така че е добре да си носите със себе си някои от най-необходимите  принадлежности – като белезници, кожени ботуши, видеокамера и стрък целина.

Добре би било да сте запознати и с инструкциите за употреба на стаите за нощувки, за да избегнете инциденти по време на маратона.

  • Ако решите да започнете използването още от коридора, обърнете внимание каква е настилката долу. Защото в противен случай може здравата да ви измръзнат колената, гърба, или други части, в зависимост от позата.
  • Ако след коридора решите да се преместите в банята,  внимавайте много да не се подхлъзнете. По-добре не рискувайте да използвате мивката – на вас сигурно ще ви е доста забавно да се изживявате като порнозвезда, гледайки се самовлюбено в огледалото, но пък има риск мивката да пропадне и това сигурно така ще комплексира приятелката ви, че после с месеци ще трябва да я убеждавате, че не е дебела.
  • Ако сте по-ексхибиционистична натура, след банята може да продължите на терасата. Обаче го правете само ако е ден – защото ако е тъмно светлината от лампата ще привлече толкова комари, че накрая може да имате нужда от кръвопреливане.
  • Стаите за нощувки е добре да се използват на спуснати завеси. Защото в големите градове е пълно със самотни, отчаяни и стеснителни собственици на качествени бинокли, прекарващи времето си да се любуват на живота на непознатите отсреща. Освен това наскоро се появиха и видеокамери с отлична разделителна способност – и ако забравите правилото със завесите като нищо утре можете да се познате в някой популярен сайт за самотни воайори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *