Skip to content

Равнис…. мирно! Рокли в милитъри стил!

Ако сте на мнение, че дамските рокли с военни елементи не могат да присъстват в женския гардероб, защото това е типично мъжки стил, значи не сте на прав път и следващите редове ще ви убедят в това!
Преди няколко месеца световноизвестният моден дизайнер Роберто Кавали публикува в интернет последната си колекция дамски рокли онлайн изцяло в милитъри стил. В него могат да бъдат видяни както къси, така и дамски дълги рокли. Що се отнася до материите, с които той си е послужил, става ясно, че е заложил на тъмнозеленото кадифе, тъй като предимствата на този плат са много – той е изключително мек, комфортен и удобен. В тази линия той се е въздържал от декорации и украшения по своите официални рокли онлайн.

Както всички добре знаем, камуфлажът е една от запазените марки на войските и поради тази причина повечето официални милитъри рокли са с такива принтове. Особено ефектни са дамските официални рокли с асиметрична кройка и поло. Те са подходящи както за небрежна разходка, така и за посещениена рожден ден. С напредването на модата камуфлажът отдавна не е само тъмнозелен, вече могат да се срещнат дамски рокли онлайн в такива сиви и лилави принтове. Модният бранд Февериш слага своя подпис върху вечерните рокли във военен стил, като акцентира предимно с метални копчета на два реда. Те са изключително сексапилни, класни, стилни и елегантни.

Друга тяхна отличителна черта е и изразената якичка на врата, също напомняща на милитъри стила. Известни български производители на облекло също са създали доста ефектни и нестандартни дамски дълги официални рокли. Тяхното предназначение е предимно за сезоните пролет-есен, тъй като платовете са по-тънки и ефирни. Цветовете, които участват в камуфлажните принтове са сиво, бежово, тъмнозелено, черно и бяло. Нестандартен елемент на тези дамски елегантни рокли без никакво съмнение е голият гръб с кръстосани на звезда тънки презрамки и деколте, което се състои от две части във формата на триъгълници, поставени един срещу друг. Друг интересен модел дълги официални рокли online, които обаче могат да се поръчат само чрез интернет сайта им, са тези с качулка към тях или пък с изрязани ръкави.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *