Skip to content

Парфюмите и козметиката ни карат да се чувстваме по-желани

Още от дълбока древност хората са открили предимствата от използването на козметика и парфюми. Всички знаем за древните египтяни и техните изящни гримове, особено около очите. Във всички развити цивилизации през епохите има доказателства за използването на козметика и парфюми. Хората са имали полза от тяхната употреба и тя е същата, каквато е и днес. Когато използваме такива продукти ние се чувстваме по-уверени, желани и неустоими. Няма жена, която да не иска да ухае приятно и да скрие неприятните белези по лицето си и да подчертае най-привлекателните си черти.

Когато си избираме парфюми, независимо дали са за нас или за някой друг трябва да сте сигурни, че сте направили правилния избор. Затова преди да пристъпите към покупката на продукта е задължително да го тествате, за да установите дали отговаря на изискванията ви. Повечето хора тестват ароматите върху кожата си. Те се напръскват с парфюма, който са си избрали и изчакват за да видят неговото действие. Ароматите имат три фази на действие, които се разпростират във времето след тяхната употреба. Фазите са известни под наименованията връхна, сърдечна и базова. Моят съвет към вас е да изчакате няколко часа след като сте се напръскали и ако след този период от време аромата още ви се струва привлекателен значи това е точния парфюм за вас. Открийте още изключителни ароматни предложения на http://www.ivis.bg/парфюми/

Другия важен фактор определящ нашето самочувствие и по-добрия ни външен вид е козметиката, която използваме. На пазара в момента има хиляди продукти на стотици марки. Избягвайте най-евтините продукти, защото ниската цена означава и ниско качество. Много е вероятно нискокачествени козметични продукти да съдържат някои вещества, които да дразнят кожата ви или да предизвикват алергии. Затова преди да закупите конкретна козметика първо я тествайте, за да се уверите, че няма да имате нежелани последици. Изберете само най-доброто за вас от http://www.ivis.bg/козметика/.

Избирайте вашите парфюми и козметика според вашите лични вкусове и предпочитания. Това ще ви направи уникални и интересни и ще се чувствате още по-желани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *